середа, 10 листопада 2010 10:17

Азаров: "Люди самі не знають, чому мітингують"

Азаров: "Люди самі не знають, чому мітингують"

Прем'єр-міністр України Микола Азаров звинуватив опозицію у брехні.

Про це він сказав у вступному слові на засіданні Кабміну, коментуючи ситуацію, що склалася довкола Податкового кодексу.

"Сьогодні довкола Податкового кодексу багато спекуляцій. І це не дивно, бо багато хто хоче нажитися на цьому", - зауважив керівник уряду.

За словами прем'єра, люди, які мітингували проти прийняття нового Податкового кодексу, не знали, чого вони виходять на вулиці. Бо "господарі, які змушували їх вийти, самі не знають, що насправді у Податковому кодексі. Це брехня, що зростає плата за патент, брехня, що збільшуються штрафні санкції. Кажуть, що збільшується кількість перевірок. Нічого подібного. Ніяких обшуків, обстежень, репресій не буде".

Водночас, прем'єр наголосив, що будь-які санкції податкової можливі тільки після рішення суду.

Азаров також розповів про переговори з МВФ.

"Переговори ідуть в правильному русі, бо ми виконали усі зобов'язання. Ми стабілізували економічну ситуацію в державі. ВВП за 9 місяців зріс на 5%. І хоча у вересні і була інфляція через ажіотажний попит на продукти та зростання світових цін на зерно. Але ми досягли скорочення дефіциту НАК "Нафтогазу". Ми обговорили з МВФ зауваження і досягли компромісу", - зауважив керівник уряду.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров: "Люди самі не знають, чому мітингують"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі