понеділок, 11 квітня 2011 14:31

Азаров клянеться, що Путін на Януковича і Ко ніколи не тиснув

Азаров клянеться, що Путін на Януковича і Ко ніколи не тиснув

Прем'єр-міністр України Микола Азаров запевняє, що його російський колега Володимир Путін ніколи під час переговорів не використовував методів прямого тиску.

Про це український прем'єр заявив під час зустрічі з представниками німецьких ЗМІ.

"Всі наші зустрічі і контакти з паном Путіним говорять про те, що російська сторона не застосовувала ніколи методи тиску. І це була позиція партнерів. Щось у позиції Путіна нас не влаштовувало, що щось в нашій позиції не влаштовувало, але ми ніколи в історії наших взаємин не використовували методів тиску", - сказав глава українського уряду.

При цьому Азаров зазначив, що час переговорів з іншими партнерами України такі спроби були.

"Наші відносини з Росією відрізняються від взаємин з іншими нашими партнерами, які намагалися чинити на нас тиск, іноді в неприпустимій формі намагалися нав'язувати нам свою точку зору", - підкреслив український прем'єр.

Водночас Азаров не назвав конкретних прикладів тиску висловивши надію, що "ця форма - давати поради у формі тиску припиниться".

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що під час візиту до України прем'єр-міністр Володимир Путін буде тиснути на Україну з метою схилити Януковича і Ко до вступу в Митний союз. Між тим сам глава держави, виступаючи з посланням в парламенті запевнив, що наша держава буде співпрацювати з державами союзу, однак не за рахунок євроінтеграції.

Зараз ви читаєте новину «Азаров клянеться, що Путін на Януковича і Ко ніколи не тиснув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі