пʼятниця, 20 липня 2007 08:02

Азаров і Колесников їдуть в Москву радитися з екс-персоною нон-грата

Перший віце-прем"єр Микола Азаров і заступник керівника фракції Партії регіонів Борис Колесников у понеділок проведуть у Москві зустріч із представниками партії "Єдина Росія".

"23 липня в ЦВК партії "Єдина Росія" відбудеться зустріч делегацій партії "Єдина Росія" і Партії регіонів (Україна)", - йдеться на офіційному сайті російської партії.

Згідно з повідомленням, у зустрічі візьмуть участь від "Єдиної Росії" секретар президії генради партії, заступник голови Держдуми РФ В"ячеслав Володін, член президії генради партії, голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов.

Також до складу російської делегації увійшли член генради партії, депутат Держдуми РФ Костянтин Затулін, голова комітету Держдуми РФ у справ СНД і зв"язків зі співвітчизниками Андрій Кокошин.

Від Партії регіонів на зустріч до Москви відправляться Азаров і Колесников.

У рамках спільних консультацій передбачається обговорити "широке коло питань міжпартійного співробітництва і міждержавних відносин Росії й України, позначити принципові позиції провідних політичних партій напередодні парламентських виборів".

За підсумками зустрічі запланована спільна заява для ЗМІ, зазначається в повідомленні прес-служби.

Раніше депутату Держдуми Костянтину Затуліну протягом року був заборонений в"їзд на територію України.


Зараз ви читаєте новину «Азаров і Колесников їдуть в Москву радитися з екс-персоною нон-грата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі