пʼятниця, 25 березня 2011 09:16

Азаров хоче ще трохи поговорити з українцями про підвищення пенсійного віку

Азаров хоче ще трохи поговорити з українцями про підвищення пенсійного віку

Проведенню пенсійної реформи альтернативи немає.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров, виступаючи перед учасниками шостого з`їзду Федерації профспілок, повідомляє пресс-служба уряду.

"Альтернативи немає і виходу іншого немає. Нам обов'язково треба проводити пенсійну реформу. Не ми її проведемо - тоді інші проведуть, але з набагато більшими труднощами, з набагато більшими втратами", - зазначив він.

"Наше з вами спільне завдання - відпрацювати цю реформу так, щоб кожен громадянин її зрозумів", - підкреслив Азаров.

Прем'єр також наголосив, що після консультацій з президентом Віктором Януковичем, ухвалено рішення не виносити проект пенсійної реформи на розгляд парламенту, а продовжити її всебічне громадське обговорення.

"Ми її відклали не тому, що чогось боїмося. Ми хочемо провести її, маючи підтримку людей, обов'язково маючи підтримку людей", - наголосив прем'єр.

Він додав, що уряд розраховує на те, що, зокрема, молодь підтримає проведення пенсійної реформи, "оскільки це її майбутнє".

Раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що його політична сила ухвалила рішення відкласти розгляд пенсійної реформи.

У свою чергу колега Єфремова по партії Володимир Зубанов заявив, що розчарований у реформаторських здібностях віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

Зараз ви читаєте новину «Азаров хоче ще трохи поговорити з українцями про підвищення пенсійного віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі