пʼятниця, 22 квітня 2011 16:22

Автомобіль Лісіна — найдорожчий серед "Lamborghini"

Депутат від Партії регіонів Микола Лісін розбився на найдорожчій серійній "Lamborghini" — модель "Murcielago LP-640".

У Мережу потрапили фотографії з аварії 16 квітня. На них побитий "Lamborghini" Лісіна вантажать на евакуатор. Видно, що то не "Gallardo", а "Murcielago LP-640" — найдорожча серійна "Lamborghini".

"Lamborghini Murcielago LP-640" — двомісний спортивний італійський автомобіль, має кузов родстер. У неї повний привід, 12-циліндровий двигун потужністю 640 кінських сил. Їздить така машина виключно на високооктановому бензині марки А-98, якого поміщається у бак 100 літрів. Максимальна швидкість машини, передбачена заводом-виробником — 330 км/год.

Автомобіль може їхати значно швидше, однак при швидкості понад 330км/год завод-виробник не гарантує чіткості роботи всіх механізмів і вузлів конструкції. У міському циклі споживає понад 30 літрів на 100 кілометрів. Коштує така машина близько 5 млн.грн.

Нагадаємо, досі у ЗМІ повідомлялось, що Лісін розбився на "Lamborghini Gallardo". Це значно дешевша і слабша модель. Коштує щонайменше втричі дешевше "Murcielago".

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль Лісіна — найдорожчий серед "Lamborghini"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі