пʼятниця, 25 березня 2011 15:36

"Автомайдан" вимагає від Азарова припинити соціальні експерименти

"Автомайдан" вимагає від Азарова припинити соціальні експерименти

Учасники "автомайдану" вимагають від влади припинити соціальні експерименти над людьми.

Про це заявив голова Конфедерації вільних профспілок України, народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайло Волинець, повідомила прес-служба БЮТ.

За його словами, учасники "автомайдану" підприємців, який сьогодні відбувся у Києві, відмовилися вести будь-які переговори з представниками уряду Азарова.

"Учасники автопробігу вимагають скасувати введення в дію так званих податкової і пенсійної реформ, а також закликають зупинити економічні репресії і соціальні експерименти над народом України", - сказав політик.

"Ми пам'ятаємо арешти і переслідування учасників осіннього майдану підприємців, тому ми проти переговорів з людьми, які використовують силові методи для боротьби із опонентами", - додав він.

Народний депутат зазначив, що ця акція носила більше інформаційний характер.

"Наші автомобілі побували у багатьох містах Заходу і Сходу, де провели роз'яснювальну роботу. Думаю, з потеплінням ми будемо збирати великі майдани і жорсткіше вимагати від уряду Януковича-Азарова дотримання прав українських громадян", - заявив Волинець.

Як відомо, всеукраїнський автомобільний марш протесту стартував 21 березня одночасно із Заходу та Сходу України - зі Львова та Луганська - під гаслом: "Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Організатором акції виступила Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України.

Зараз ви читаєте новину «"Автомайдан" вимагає від Азарова припинити соціальні експерименти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі