середа, 22 серпня 2018 12:39

Аваков закликав Раду вдарити по п'яних водіях і "шумахерах"

Аваков закликав Раду вдарити по п'яних водіях і "шумахерах"
На дорогах гине більше людей, ніж на війні, каже керівник МВС Арсен Аваков. Фото: відкриті джерела

На дорогах гине більше людей, ніж на війні. Але у Верховній Раді не вистачає голосів для посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, парламент повинен ухвалити закони, що посилюють відповідальність за управління транспортом у нетверезому стані і перевищення швидкості, а також впровадження на дорогах режиму відеофіксації, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"У парламенті зараз перебуває низка законопроектів, що передбачають більш суворе покарання, ніж зараз. Ми внесли всі пропозиції із впровадження відеофіксації повною мірою", - сказав він.

Він зауважив: "Це тепер питання парламенту - прийняти той законопроект, який дозволить нам різко посилити ставлення до п'яних за кермом і до "шумахерів". На дорогах України гине більше людей, ніж на війні, вже сам цей факт вимагає уваги. Але коли питання виноситься до залу, то не вистачає голосів", - заявив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний і без прав: розповіли про мажора, який скоїв ДТП у столиці

Парламент може ввести кримінальну відповідальність за повторне водіння транспортним засобом у нетверезому стані.

Зараз ви читаєте новину «Аваков закликав Раду вдарити по п'яних водіях і "шумахерах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі