Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 20:39

Аваков вершить долю держави, Україна на шляху до самознищення: 5 блогів тижня

Аваков вершить долю держави, Україна на шляху до самознищення: 5 блогів тижня
Зеленського може очікувати доля Януковича. Фото: president.gov.ua

Gazeta.ua пропонує п'ять блогів, які були найпопулярнішими цього тижня на сайті.

1. Володимир Зеленський після обрання президентом діє у парадигмі московських сценаріїв. Згідно до російської стратегії, "посадка" Петра Порошенка зовсім не зруйнує, як дехто думає, владу Зеленського. Посадивши п'ятого президента, теперішній глава держави спробує змусити себе боятися, вважає журналіст Микола Несенюк.

2. У Нацполіції створили новий департамент захисту інтересів суспільства і держави. Ні його функцій, ні повноважень, ні структури не розкривають. Нам дають зрозуміти, що долю країни вершить не хлопчик, який дає брифінги. А якраз ті, хто має свою гвардію за кошти платників податків, міркує політолог Віктор Бобиренко.

3. Нардеп Андрій Деркач підсунув Україні велику свиню. Граючи у виборах США на боці Дональда Трампа, він втягнув Зеленського у велику політику. Тепер ми втрачаємо здобуту при Порошенку підтримку обох американських партій. Це зрада національних інтересів, пояснює політолог Віктор Бобиренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський головним викликом вважає імпічмент Трампа

4. Врадіївка стала прелюдією до Майдану 2013-2014 років. Вона підірвала авторитет тодішнього міністра внутрішніх справ і продемонструвала гризню у оточенні Віктора Януковича. Зеленського оточують такі ж непримиренні і жадібні соратники, як і Януковича. Його підтримує таке ж байдуже до майбутнього країни населення, як і Януковича. Тому цілком може очікувати доля Януковича. Кагарлик - це сигнал того, що процес пішов, переконаний публіцист Віталій Портников.

5. У спадок від совка нам дісталася "соціальна держава". Більше 60% держбюджету витрачаємо на пенсії, виплати за держборгом і соцзахист. З такими соціальними гирями на ногах українська економіка гарантовано потоне. Це шлях до самознищення, наголошує правник Геннадій Друзенко.

Зараз ви читаєте новину «Аваков вершить долю держави, Україна на шляху до самознищення: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути