пʼятниця, 16 квітня 2021 14:57

Аваков: Скажений собака знову біля наших воріт

Аваков: Скажений собака знову біля наших воріт
Потрібна консолідація всіх патріотичних сил, каже Аваков. Фото: mvs.gov.ua

Сьогодні Україна сильніша і боєздатніша, ніж на початку російської агресії. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook

"Путінський режим знов накопичує військові сили біля кордонів України, погрожуючи новою агресією. Скажений собака знову біля наших воріт.

Нам не звикати - ми на своїй землі і будемо захищатися!" - написав міністр у Facebook

Сьогодні важливо відповісти на загрозу зібрано й адекватно: концентрацією всіх патріотичних сил України, зауважив Аваков.

"Консолідовані сили державників та цивільних патріотів-ветеранів - регулярні сили ЗСУ, МВС та резервісти - повинні об'єднавшись встати на захист своєї країни. Так було 2014-го. Так буде і зараз, якщо доведеться", - заявив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пояснив стрілянину російського окупанта на Донбасі

Цього тижня в Україні відзначають сьому річницю створення перших добробатів - добровольчих формувань патріотів. Перший добровольчий батальйон "Дніпро-1" був створений 14 березня 2014 року, нагадав Аваков.

"Сьогодні ми сильніші і боєздатніші, ніж тоді. У нас вже є потужна техніка та справжній бойовий досвід - а сила духу, впевнений, стала тільки міцніше!

Ми за мир, але з огляду на нарощування сил агресора у наших кордонів - готуємося для того, щоб рішуче захищати Україну, свої сім'ї та свою землю!", - написав міністр.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський проводить переговори з лідерами Франції та Німеччини.

З різних регіонів РФ під виглядом контрольних занять російські збройні сили нарощують війська поблизу державного кордону України - на півночі, сході та півдні, повідомляв головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.

Зараз ви читаєте новину «Аваков: Скажений собака знову біля наших воріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі