понеділок, 08 листопада 2010 16:35

Аваков продовжує битву за крісло мера Харкова

Аваков продовжує битву за крісло мера Харкова

Представники Арсена Авакова оскаржили в Харківському окружному апеляційному суді рішення суду першої інстанції про відмову перерахувати голоси на виборах мера Харкова на 56 дільницях.

Про це заявила заступник глави Харківської облорганізації "Батьківщини" Світлана Семко, повідомляє прес-служба партії.

За словами Семко, позов до Харківської міської виборчої комісії був поданий щодо визнання протизаконної її бездіяльності у питаннях належної організації виборів мера.

Представники Авакова вимагали зобов'язати міську виборчу комісію провести повторний підрахунок голосів на виборах мера на 56 дільницях.

Сам Аваков заявив, що результати виборів у Харкові фальсифіковані.

"Ми зафіксували колосальну кількість порушень, і процедура підрахунку голосів не витримує жодної критики. Це, по суті, фальсифікує вибір харків'ян", - заявляв він.

"Окружний адмінсуд Харкова відхилив позов кандидата, посилаючись на те, що доказова база позову була необґрунтованою", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу суд прийняв справу до провадження і оголосив перерву до ранку.

Як відомо, раніше Харківський міськвиборчком визнав Геннадія Кернеса обраним мером. Його відрив від Авакова склав 0,61% голосів виборців.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Аваков продовжує битву за крісло мера Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі