вівторок, 11 листопада 2014 10:40

Аваков показав деталі реформи МВС

Аваков показав деталі реформи МВС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував тексти документів щодо реформи МВС України.

Він виклав у Facebook посилання на документи "з урахуванням усіх редакційних правок і зауважень, внесених у текст за підсумками обговорення на засіданні уряду".

"Таким чином, МВС перейшло до практичного впровадження реформи, розробленої в співавторстві з громадською Експертною радою", - написав Аваков.

Він подякував усім, хто протягом декількох місяців працював над проектом реформування – громадським активістам, ученим, експертам міжнародних організацій.

"Усім спасибі. Тепер справа за малим – треба впроваджувати!", - додав Аваков.

Він також оприлюднив склад Експертної ради, яка разом із міністерством внутрішніх справ розробляла стратегію реформування, і консультантів.

Документи щодо реформування:

Пояснювальна записка до проекту розпорядження Кабінету міністрів "Питання реформування органів внутрішніх справ України"

Постанова Кабінету міністрів "Про внесення змін до розділу 1 опису і зразків форменого одягу та знаків розрізнення"

Стратегія розвитку органів внутрішніх справ України

Концепція першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ

Постанова Кабміну "Про позбавлення підрозділів державної автомобільної інспекції функцій з надання адміністративних послуг, запровадження автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, надання патрульній службі міліції повноважень державної автомобільної інспекції із забезпечення безпеки дорожнього руху та контролю за дотриманням правил дорожнього руху в населених пунктах"

Постанова Кабміну "Про внесення змін до розділу 1 опису і зразків форменого одягу та знаків розрізнення осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, які мають спеціальні звання міліції"

Проект закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо реформування органів внутрішніх справ)"

Зараз ви читаєте новину «Аваков показав деталі реформи МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі