четвер, 05 травня 2011 11:29

Audi збив стовп на вулиці Електриків і проїхав задом 150 метрів
6

Легковик Audi протаранив учора ввечері стовп ліхтаря на вулиці Електриків у Києві.

Очевидці говорять, що дорожньо-транспортна пригода сталася 4 травня о 20.10 увечері.

Audi їхала у бік Оболоні. Легковик перетнув залізничні рейки, потім його винесло правим боком на тротуар. Машина вдарилася об металевий стовп, від чого той зламався і упав на проїжджу частину.

Від зіткнення в Audi вилетіла задня вісь.

Далі некероване авто знову винесло на проїжджу частину вулиці Електриків, воно проїхало задом у бік перехрестя ще метрів зо 150. Зупинилося посеред зустрічної смуги.

"Ми чули лише звук удару. Подумали, що хтось в'їхав у залізні гаражні двері. На дорозі валялися розкидані ксерокопії паспорта, якісь інші документи. Водій вийшов із машини. Був п'яний, як чіп. Комусь дзвонив", - розповіли працівники сусідньої станції техобслуговування.

Через 15 хвилин після аварії на місце ДТП приїхав інший, синій легковик Audi.

Із нього вийшла жінка та двоє молодих людей. Всадовили водія на заднє сидіння. Один із прибулих повіз його в бік Подола. Жінка лишилася, аби прибрати документи з дороги. Інший молодий чоловік залишився дочікуватися екіпажу ДАІ.

Зі слів інспектора ДАІ, який обстежив місце дорожньо-транспортної пригоди, причиною аварії стало перевищення швидкості.

"Думаю, Audi їхало 150 кілометрів на годину. А може й 160", - розповів інспектор, прибираючи уламки електричного стовпа із проїжджої частини.

Зі слів інспектора, місток, який перекинутий через вулицю Електриків неподалік місця, де легковик ударився в стовп, має серед столичних автомобілістів лиху славу.

"Тут дуже багато водіїв розбилося насмерть. Напевне, таке місце енергетично погане, - зауважив інспектор.

У дорожньо-транспортній пригоді ніхто не потерпів. Водій Audi після аварії пересувався без допомоги сторонніх. На зустрічній смузі в той час транспорту не було. За 15 метрів від місця зіткнення - нерегульований пішохідний перехід.

Зараз ви читаєте новину «Audi збив стовп на вулиці Електриків і проїхав задом 150 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі