неділя, 16 січня 2011 18:08

Ар'єв розповів про причини можливого замаху, а Доній не зрозумів, що це таке

Ар'єв розповів про причини можливого замаху, а Доній не зрозумів, що це таке

Депутат від "Народної Самооборони" Володимир Ар'єв розмістив інформацію про можливий замах на нього і його колегу по партії Олеся Донія у мережі Фейсбук.

"Під'їхав щойно один чоловік. Повідомив, що всередині регіоналів є розмови - замовити мене і Донія. Казав, це серйозно. Розповів, що у ПР говорили між собою - дадуть 10 тисяч $, аби з нами розібралися за брифінг з дипломатами і прес-конференцію після нього. Невідомо, чи цей зараз уже здійснений, але той, хто приїхав, порадив мені і Олесю пильнувати. Якщо це залякування - не вийде. Проходили. Але можна чекати всього", - зазначено у повідомленні.

У коментарі Gazeta.ua Ар'єв запевнив, що довіряє своєму знайомому.

"Він сам не в Партії регіонів, але там у нього дуже багато контактів. Хочу сподіватися, що це не є серйозна ситуація. Але принаймні я серйозно поставився до неї, бо у мене є підстави цій людини довіряти. Дарма вона говорити не буде", - зазначив депутат.

На його думку, єдиним дієвим заходом безпеки проти замаху є публічність. Надання інформації розголосу може просто зупинити людей, які роздумували над замахом.

"Охороною ніколи не користувався, хоча погрожували мені не раз. Звертатися до правоохоронних органів сенсу також немає. Якщо я напишу заяву у міліцію, то у ній буде відмовлено, про це можу сказати зразу. Така вже у нас практика. Ховатися, бігти кудись і наймати охорону, я не бачу сенсу", - підкреслив парламентар.

Ар'єв припускає, що замах планується саме на нього і Донія, бо цього тижня вони провели зустріч із дипломатами. На ній у присутності адвокатів Юрія Луценка, Богдана Данилишина і Євгенія Корнійчука депутати "аргументовано розповіли представникам дипломатичних кіл про переслідування, які зараз чиняться в Україні, беззаконня і вибіркову юстицію". Після цього було проведено прес-конференцію. Наступного дня Чехія, представник якої був на зустрічі, надала Данилишину політичний притулок. Ар'єв вважає, що однією з причин цього є потрапляння інформації про переслідування у МЗС Чехії.

У свою чергу, Доній сказав, ще не встиг розібратися із заявою колеги.

"Інформація про замах йде від Володимира Ар'єва. Я поки взагалі ще не розумію, що це таке. Треба обміркувати повідомлення", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Ар'єв розповів про причини можливого замаху, а Доній не зрозумів, що це таке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі