четвер, 10 квітня 2014 08:57

Ярош їздить на машині, яка належала кримінальному авторитету

Ярош їздить на машині, яка належала кримінальному авторитету
Фото:niklife.com.ua

Броньований автомобіль Chevrolet Suburban, яким пересувається лідер "Правого сектору", кандидат в президенти Дмитро Ярош належить нині покійнику кримінальному авторитету. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на власні джерела в ДАІ.

Раніше у розпорядженні "Правого Сектору" була одна з машин президента-втікача Віктора Януковича. Проте той автомобіль віддали МВС. 

"Я на ньому не їздив жодного разу. Їздили групи нашого швидкого реагування на виклики, коли під маркою "Правого сектору" робились якісь неприємні справи. Практично ми взяли її під охорону. Жодної іншої транспортної одиниці з того автопарку ми не брали", - розповів Ярош. 

Водночас ТСН повідомляє, що автомобіль, на якому наразі пересувається Ярош, належить Семену Яхимовичу, 1947-го року народження. За адресою, яка вказана в реєстраційних даних, з'ясувалося, що власник машини - помер. Домоврядник багатоповерхівки на Печерську показав копію свідоцтва про смерть Яхимовича.

Документ датовано 2007-м роком. Сам Яхимович мав стосунок до банди братів Савлохових, найвідоміших у 1990-ті рекетирів.

Зараз ви читаєте новину «Ярош їздить на машині, яка належала кримінальному авторитету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі