пʼятниця, 19 лютого 2021 19:40

Ярош про санкції проти Медведчука: Продовження буде

Ярош про санкції проти Медведчука: Продовження буде
Ярош подякував силовикам за роботу. Фото: facebook.com/dyastrub

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош оцінив дії влади щодо введення санкцій проти кума Путіна Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, оголошення підозри пропагандисту РФ Анатолію Шарію та закриття проросійських телеканалів.

Про це він написав у Facebook.

"Отже, виглядає, що час "ватного" реваншу добігає свого логічного завершення. Так, кров Героїв Революції та війни за незалежність не пролита марно. Стратегічно важливе рішення ВР щодо Революції гідності, закриття пропагандистських рупорів Кремля (не всіх!), кримінальне провадження проти "говорящої голови" Путіна - Шарія, тепер - санкції проти гебешної гниди - Медведчука. Наскільки знаю, продовження буде", - написав Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції проти Медведчука запровадили за фінансування тероризму

Він подякував керівникам силових структур та президенту Володимиру Зеленському за такі дії.

"Розумію, яку титанічну роботу провели наші брати по зброї на всіх рівнях силових структур. Я зі своїми побратимами, та й зі всіма патріотами, чекали на це роками. Не знаю, як буде потім. Дуже сподіваюсь на те, що ви, хлопці, не дасте задню у цій боротьбі. Якщо будете і далі йти шляхом захисту української національної державності - ми будемо з вами", - зазначив Ярош.

19 лютого РНБО ввела персональні санкції проти проросійського політика Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та низки осіб, причетних до фінансування тероризму.

16 лютого СБУ оголосила підозру Анатолію Шарію в державній зраді та розпалюванні національної ворожнечі. Слідство має докази того, що він діяв на замовлення іноземних структур. За це передбачене покарання 12-15 років позбавлення волі.

2 лютого ввели санкції на 5 років проти соратника Медведчука Тараса Козака та його компаній, які володіють телеканалами "ZIK", "112 Україна" і "NewsOne". Мовлення телеканалів вже припинено.

Зараз ви читаєте новину «Ярош про санкції проти Медведчука: Продовження буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі