понеділок, 20 березня 2017 08:30

Ярош поділився секретами зустрічей із Порошенком

Ярош поділився секретами зустрічей із Порошенком
фото: Ельдар Сарахман

Лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош під час зустрічей з президентом Петром Порошенком говорить про війну та визнання добровольців.

Про це народний депутат розповів в інтерв'ю журналу "Країна".

"Час від часу зустрічаємося. Але розмови у нас, у першу чергу, про війну. У кінці січня останній раз зустрічалися — я з фронту приїхав. Говорили про можливу допомогу, про те, що ми (Українська добровольча армія. - Gazeta.ua) - не незаконне воєнізоване формування, а практично — регулярні частини. Якби ми за три роки щось погане зробили, про нас би всі говорили.

Зараз наші підрозділи по всьому фронту розкидані. Хлопці у багнюці сидять по позиціях. За це ні зарплат не платять, часто УБД не дають. Із президентом обговорювали це питання. Є плюс: нам вдалося вибити статус учасників бойових дій для сімей наших загиблих хлопців... Сподіваюся, президент піде назустріч, щоб УБД дати хлопцям, які воювали і воюють зараз. Комбати "Чорний" і "Червень" уже Орден Богдана Хмельницького III ступеня мають — держава визнала. А УБД нема.

Розмовляли про ситуацію на фронті. Я радник начальника Генерального штабу. Порошенко питає мою думку стосовно боєздатності частин Збройних сил", - розповів Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош порадив владі, як повернути довіру народу

Повне інтерв'ю з Дмитром Ярошем шукайте в журналі "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Ярош поділився секретами зустрічей із Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі