середа, 22 січня 2014 11:51

Арештовано банківські рахунки Євромайдану

Арештовано банківські рахунки Євромайдану

В рамках розгляду позову Федерації профспілок України про відшкодування нанесеної будинкам шкоди, судом заарештовано всі банківські рахунки, на яких збирались кошти для Євромайдану та Автомайдану.

За повідомленням джерела видання "Закон і Бізнес", під судову заборону потрапили рахунки двох громадських організацій, які активно збирали кошти для нужд протестувальників, це ГО "Соціально відповідальне суспільство" та ГО "Кияни - за реформи".

Крім того, заарештоване все особисте майно народних депутатів України, що координують дії протестувальників у захоплених будівлях - Пашинського, Авакова, Пацкана, Аверченка, Кубіва, а також лідера Автомайдану Дмитра Булатова. Під судову заборону потрапило все рухоме та нерухоме майно, що належить зазначеним особам, квартири, будинки та дорогі автівки.

За даними редакції серед заарештованого майна - кілька мерседесів та тойот, автомобілі "Лексус" та "Ніссан", земельні ділянки на десятки гектарів, об'єкти нежитлової нерухомості та квартири нардепів у Києві, Харкові та Львові.

У разі задоволення позову вказане майно перейде у власність Федерації профспілок у рахунок погашення шкоди, нанесеної Будинку профспілок та Жовтневому палацу.

 

Зараз ви читаєте новину «Арештовано банківські рахунки Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі