четвер, 01 серпня 2013 12:00

Арбузов наказав Табачнику визначити, коли ж діти підуть в школу

Арбузов наказав Табачнику визначити, коли ж діти підуть в школу
Сергій Арбузов. Фото: kontrakty.ua

Тимчасово виконуючий обов'язки керівника уряду, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, просить мінстра освіти і науки Дмитра Табачнику не хвилювати людей і назвати точну дату початку навчального року.

Про це Арбузов заявив під час засідання уряду, повідомляє прес-служба Кабміну. За словами першого віце-міністра, громадян країни дуже хвилюють питання освіти.

"Я почув, що хвилює громадян. Причому питання люди ставлять конкретні та гострі. Про підручники, про форму, про якість класів тощо", - пояснив Арбузов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник порекомендував Гриневич читати Конфуція і не "спамити" в міністерстві

За його словами, розпочався останній місяць літа, тож не варто гаяти часу, а вже зараз "розпочати проведення шкільних ярмарків".

"Нікому не потрібний штучний ажіотаж перед 1 вересня", - підкреслив Арбузов.

Також він висловив занепокоєння безпекою шкільних товарів і доручив міністрам економічного розвитку і торгівлі, освіти і науки спільно з Держспоживнаглядом організувати перевірки шкільних товарів у закладах торгівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вслід за відставкою Захарченка в УДАРі вимагають усунути Табачника

Крім того він звернувся до міністра освіти і науки і наказав забезпечити повноцінну підготовку всіх навчальних закладів до навчального року.

"До речі, школи досі не отримали інформації про дату початку навчального процесу у 2013 році. Нагадаю, 1 вересня цього року припадає на неділю. Люди хвилюються, особливо батьки першокласників. Дмитре Володимировичу, прошу нас проінформувати. Ми всі тут – теж батьки", - зауважив Арбузов.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов наказав Табачнику визначити, коли ж діти підуть в школу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі