пʼятниця, 14 травня 2021 22:44

Арахамія розповів про причини звільнення Степанова

Арахамія розповів про причини звільнення Степанова
Причиною звільнення став провал вакцинації. Фото: "Цензор.нет"

Максима Степанова відправлять у відставку через провал вакцинації.

Новим міністром охорони здоров'я ймовірно стане його заступник Віктор Ляшко, сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія.

"Пан Ляшко займався карантином і всіма цими тестами, і там є багато результатів, а вакцинацію забрав до себе особисто пан Степанов, і мені здається, що не впорався вчасно з цим завданням", - сказав він.

Офіс президента був змушений увесь час втручатися в укладання договорів на поставки вакцин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два міністри написали заяви на звільнення

"І коли вони спілкувалися, вони неодноразово чули зворотний зв'язок від цих сторін, що наше Міністерство охорони здоров'я, на жаль, зверталося трохи пізніше, ніж інші. І завдяки цьому, можливо, є і такі затримки в постачаннях. Якщо вся країна працює тільки на те, щоб отримати вакцини, а міністерство трошки гальмує, то потрібно міняти керівництво", - сказав Арахамія.

Він підтвердив, що ОП намагався переконати Степанова подати у відставку, але той відмовився. Тепер питання має вирішити Верховна Рада. Арахамія вважає, що депутати проголосують за відставку.

До Верховної Ради України надійшло подання прем'єр-міністра України про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Тепер за відставку міністра будуть голосувати депутати.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія розповів про причини звільнення Степанова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі