понеділок, 25 січня 2021 19:26

Арахамія назвав Бойка, який катається в Кремль, "дуже проукраїнським"

Арахамія назвав Бойка, який катається в Кремль, "дуже проукраїнським"
Бойко з Медведчуком катаються на зустрічі з керівництвом країни-агресора. Фото: Getty Images

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що один з керівників прокремлівської ОПЗЖ, колишній "регіонал" Юрій Бойко має "проукраїнську позицію практично з усіх питань".

В інтерв'ю "Фокус" на запитання, чи просувають представники ОПЗЖ проросійські погляди під час спілкування, Арахамія відповів:

"Ви знаєте, ні. У Бойка взагалі дуже проукраїнська позиція практично з усіх питань. У багатьох активи тут, хочуть працювати й інвестувати в Україну"

Арахамія сказав, що з ОПЗЖ найчастіше спілкується з Бойком, Віктором Медведчуком, Михайлом Папієвим і Сергієм Льовочкіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс президента співпрацює з Медведчуком та його каналами - депутатка

22 березня 2019 року тодішній кандидат у президенти Бойко разом з Медведчуком їздили у Москву до прем'єра РФ Дмитра Медведєва.

Через політ відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

Згодом Бойко з Медведчуком у Санкт-Петербурзі зустрічалися з головою російського Газпрому Олексієм Міллером.

7-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія назвав Бойка, який катається в Кремль, "дуже проукраїнським"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі