середа, 11 липня 2007 18:20

Апеляційний суд підтвердив обнуління списку БЮТ

Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив обнуління виборчого списку Блоку Юлії Тимошенко. Про це повідомила прес-служба БЮТ.

У вівторок, 10 липня, суд задовольнив апеляційну скаргу БЮТ на постанову Печерського районного суду Києва від 29 травня в справі про обнуління списку БЮТ.

Раніше в травні Печерський райсуд визнав протиправною постанову Центральної виборчої комісії від 30 квітня "Про виключення з виборчого списку виборчого блоку "Блок Юлії Тимошенко" кандидатів у народні депутати".

Таким чином, 10 липня апеляційний суд скасував постанову Печерського райсуду й прийняв нову постанову, якою відмовив позивачеві в задоволенні його адміністративного позову.

У повідомленні зазначається, що постанова апеляційного суду набула чинності з моменту її оголошення.

2 червня з"їзд БЮТ ухвалив рішення про припинення повноважень депутатів, обраних за списком цієї політичної сили, у зв"язку з їх виходом із фракції у Верховній Раді, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Апеляційний суд підтвердив обнуління списку БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі