четвер, 27 грудня 2007 15:31

Януковичу побажали сісти до в"язниці в Новому році

В ході спеціального передсвяткового опитування кияни розповіли про те, що б вони побажали Президентові Віктору Ющенку, лідерові опозиції Віктору Януковичу і прем"єр-міністрові Юлії Тимошенко у Новому році.

Згідно з результатами опитування, Віктору Ющенку жителі столиці в першу чергу побажали піклуватися про народ і вирішувати проблеми країни (17,1%). Стільки ж (17,1%) побажали здоров"я; всіх благ побажали 10,6%. Майже 13% порадили бути "твердішим, сміливішим, сильнішим, незалежнішим", а 7% - проявляти більше "професіоналізму, розуму і мудрісті". Разом з тим 5,3% побажали Президентові піти у відставку.

Віктору Януковичу здоров"я і всіх благ побажала однакова кількість киян - по 13,3%. Разом з тим, стільки ж - 13,3% - побажали йому відставки. 11% радять бути "настирливим, рішучим рухатися вперед", а 7,3% бажають "розуму, професіоналізму і письменності". Негативні побажання (зокрема, опинитися у в"язниці) висловили 8,2%. А 3,2% побажали лідерові Партії регіонів бути прем"єром і стати Президентом.

Юлії Тимошенко кияни найчастіше бажають всіх благ (17,5%). Ще 12% хочуть, щоб вона була прем"єром і Президентом. По 8% побажали "виконувати обіцянки" і "трохи менше амбітності, емоційності і показухи". 7,7% побажали лідерові БЮТ піти у відставку, при цьому різко негативно про Тимошенко висловилися 5,6%. Любові і жіночого щастя побажали 3,8% киян.

Дослідження проводилося компанією Бюро Маркетингових Технологій в другій декаді грудня 2007 року, методом CATI - репрезентативного телефонного опитування населення Києва.


За матеріалами: Корреспондет.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу побажали сісти до в"язниці в Новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі