неділя, 04 березня 2007 10:39

Януковича запросили виступити на засіданні ПАРЄ

Прем"єр-міністра Віктора Януковича запросили виступити з промовою на засіданні весняної сесії парламентської асамблеї Ради Європи у квітні. Про це повідомили у Донецьку співдоповідачки ПАРЄ Ренате Вольвенд та Ханне Северінсен.

Вони завершили триденний моніторинг Донецької області. Пані відзначили, що в Україні, зокрема на Донеччині, відбувся помітний прогрес у розвитку свободи слова. Але для остаточної демократизації мас-медіа у державі бракує громадського телебачення.

На думку європейських експертів в Україні також вкрай необхідно довести до завершення реформу юридичної системи. На запитання "Чи уповільнилися євроінтеграційні процеси в Україні з формуванням антикризової коаліції та приходом на посаду прем"єр-міністра Віктора Януковича" - пані Вольвенд та Северінсен відповісти не змогли. Утім зазначили, що вони негативно ставляться до можливості повторних виборів у країні, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Януковича запросили виступити на засіданні ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі