середа, 24 листопада 2010 14:44

Януковича вже чекають в Ізраїлі

Януковича вже чекають в Ізраїлі

Ізраїль готовий допомогти Україні в забезпечені безпеки під час проведення Євро-2012.

Про це журналістам під час спільної прес-конференції з президентом Ізраїлю Шимоном Пересом заявив президент України Віктор Янукович.

"Що стосується проведення Євро-2012. Безпекові питання є пріоритетними.Ми несемо зобов'язання перед світовим співтоварситвом за те, що цей чемпіонат буде проведений на високому належному безпековому рівні. Тому той досвід, який є у держави Ізраїль у цих напрямках, він для нас дуже цікавий. Він специфічний. Повторюю, специфічний. Сьогодні виконавці та експерти готові співпрацювати. Нам потрібні були домовленості в іншому напрямку, яких ми досягли під час цих переговорів", - зазначив глава держави.

В свою чергу президент Ізраілю Шимон Перес розповів, що Україна та Ізраїль складуть план 10-річного співробітництва у галузі науки та техніки, план модернізації сільского господарства, спільного дослідження космічного простору, досліджень людського мозку.

Пізніше буде укладено відповідні угоди.

Перес також запросив Януковича відвідати Ізраіль.

"Україна – це міст, який поєднує декілька важливих політично-економічних утворень, - сказав Перес при цьому. - В України продуктивні відносини з Росією та Заходом. Це для нас позитивний елемент. Тільки завдяки впливу України між Росією та Заходом відбувається зближення".

Зараз ви читаєте новину «Януковича вже чекають в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі