четвер, 13 вересня 2018 11:48

Януковича передали в руки адвоката "беркутівців" - справу відкинули назад

Януковича передали в руки адвоката "беркутівців" - справу відкинули назад
Віталій Сердюк вів справу Януковича з самого початку, неодноразово не з'являючись на засідання та затягуючи процес. Фото: liga.net

Захисники президента-втікача Віктора Януковича від компанії Aver Lex, зокрема Віталій Сердюк, передали справу свого підзахисного новим адвокатам - Олександру Горошинському та Олександру Байдику.

Про це оголосили в Оболонському райсуді Києва.

Нові захисники попросили суд надати їм 3 місяці для ознайомлення зі справою. Вони заявили, що Янукович заборонив їм брати участь у дебатах без відповідної підготовки. При цьому доручив захищати його на міжнародній арені.

Головуючий суддя Владислав Дев'ятко пообіцяв вирішити це питання. При цьому зазначив, що адвокати Aver Lex можуть через місяць повернутися і знову взятися за захист Януковича, затягуючи справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович іде до "західних партнерів" по санкції для влади

Олександр Горшинський - адвокат колишніх спецпризначенців підрозділу "Беркут", яких підозрюють у розстрілах мирних мітингувальників під час Революції гідності.

Зараз ви читаєте новину «Януковича передали в руки адвоката "беркутівців" - справу відкинули назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі