Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 09:41

Януковича можуть замінити Єхануров, Балога або Луценко

Януковича можуть замінити Єхануров, Балога або Луценко
Кандидат у депутати від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Роман Зварич каже, що НУ-НС міг би запопонувати на посаду прем"єра Юрія Єханурова або Віктора Балогу.

Про це Зварич сказав в ефірі  Радіо "Свобода", відповідаючи на запитання, про те, кого б НУ-НС запропонував на посаду прем"єр-міністра, якби "гіпотетично мав можливість пропонувати" цю кандидатуру.

"В нас є дуже багато кандидатів. У першу чергу це міг би бути Юрій Єхануров... Я думаю, що не менш успішним міг би бути прем"єр-міністр Віктор Балога. Мені видається, що він уже на посаді голови секретаріату президента показав доволі рішучий, такий вольовий підхід до вирішення політичних та інших проблем".

"Мені видається, що не менш вольовим, не менш вдалим керівником Кабміну міг би бути Юрій Луценко. Або, якщо на те пішло, сам (В"ячеслав) Кириленко. Він, можливо, молодий, але показує зараз риси доволі досвідченого політика. Я думаю, що він би теж виконав це зобов"язання на цій посаді", - зазначив Зварич.

Говорячи про те, в якому уряді погодився б знову працювати він, Зварич відповів, що "з великою честю знову повернувся б до такої роботи", яка була при прем"єрстві Юлії Тимошенко, однак не погодився б працювати в Кабміні Віктора Януковича.

Водночас, колишній міністр юстиції згадав, що під час роботи в уряді Януковича мав декілька нагод "довше поспілкуватися" з чинним прем"єром.

"Він доволі відкрито говорив про свою біографію. Я не хочу тут входити в деталі, але дуже хотілося йому чомусь розказувати мені про своє особисте життя...", - згадав Зварич, зазначивши, що вони "українською мовою спілкувалися".


За матеріалами  Української правди.

Зараз ви читаєте новину «Януковича можуть замінити Єхануров, Балога або Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути