понеділок, 20 серпня 2007 17:02

Янукович зустрiнеться з Фрадковим завтра в Сочi

Прем"єр-мiнiстр України Вiктор Янукович 20 серпня планує провести в Сочi зустрiч зi своїм росiйським колегою Михайлом Фрадковим.

Про це Янукович заявив на прес-конференцiї в четвер у Харковi.

"Якщо в цей перiод часу в Сочi буде президент (президент Росiї Володимир Путiн), то думаю, що цiєї зустрiчi не уникнути, але спецiально така зустрiч не планується", - сказав глава українського уряду.

Янукович зазначив, що пiдiйшов перiод часу, коли на зустрiчi з росiйським прем"єром з"явилася необхiднiсть вирiшити деякi питання в торговельно-економiчних вiдносинах, у тому числi й гострi. "Є гострi питання, якi з"явилися, i ми, глибоко дивлячись в очi один одному, маємо сказати правду i знайти, можливо, як завжди, компромiсне рiшення", - зазначив український прем"єр.

Янукович додав, що вiн нiколи не дозволяв собi нехтувати можливiстю зустрiчi зi своїми росiйськими колегами, i наголосив, що уряд пiд його керiвництвом завжди дуже принциповий i вiдповiдальний у вiдносинах iз росiйськими партнерами, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зустрiнеться з Фрадковим завтра в Сочi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі