субота, 28 серпня 2010 18:08

Янукович зробив трьох шахтарів Героями України

Янукович зробив трьох шахтарів Героями України
Президент України Віктор Янукович присвоїв трьом шахтарям звання героя України.

Такі укази опубліковані на офіційному сайті глави держави.

Зокрема звання Герой України з врученням ордена Золота Зірка за героїчну та багаторічну самовіддану шахтарську працю, а також за досягнення високих виробничих показників у видобутку вугілля присвоєно бригадиру гірників очисного вибою відокремленого підрозділу Шахта N 81 Київська державного підприємства Ровенькиантрацит (Луганська область) присвоєно Ігорю Юченко.

За встановлення видатного результату у видобутку вугілля, самовіддану шахтарську працю та трудову доблесть присвоєно вибійнику на відбійних молотках товариства Орендне підприємство Шахта Новодзержинська (Донецька область) Сергію Шемуку.

Також за героїчну та багаторічну самовіддану шахтарську працю, досягнення високих виробничих показників у видобутку вугілля присвоєно вибійнику на відбійних молотках структурного підрозділу Шахта Єнакіївська державного підприємства Орджонікідзевугілля (Донецька область) Івану Шевченка.

Нагадаємо, 24 серпня поточного року Віктор Янукович нагородив народного депутата від Партії регіонів, найбагатшого українця Рината Ахметова орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зробив трьох шахтарів Героями України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі