неділя, 27 листопада 2011 17:36

Янукович зробить армію, як у американців

Янукович зробить армію, як у американців

Сили спеціальних операцій стануть окремим родом військ Збройних Сил України.

Про це повідомив начальник генштабу - головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Григорій Педченко.

"Сили спеціальних операцій будуть готуватися за спеціальною програмою, опрацювання якої зараз завершується. У ході дослідного командно-штабного навчання "Адекватне реагування - 2011" ми створили і випробували в дії командування сил спеціальних операцій з певним комплектом військ, досліджували питання форм і способів їх застосування", - сказав Педченко.

Він зазначив, що при опрацюванні питання створення сил спеціальних операцій детально вивчався досвід їх створення та функціонування в інших країнах світу, зокрема, США, Росії та Польщі.

"Сили спеціальних операцій будуть застосовуватися за рішенням начальника генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України", - повідомив генерал-полковник Педченко.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович раніше повідомив, що затвердження нової редакції Стратегії національної безпеки та військової доктрини планується найближчим часом.

Президент запевнив, що, як глава держави і Верховний головнокомандувач, дбатиме про якісну підготовку кадрового резерву для Збройних сил, створення належної матеріально-технічної бази для навчання кадетів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зробить армію, як у американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі