середа, 22 грудня 2010 18:17

Янукович зміг подужати слово "археологія" з четвертої спроби (ВІДЕО)

Янукович зміг подужати слово "археологія" з четвертої спроби (ВІДЕО)

Україна докладає недостатньо зусиль для виконання зобов'язань щодо збереження об'єктів, включених до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Про це під час засідання Громадської гуманітарного ради заявив Президент України Віктор Янукович.

"Особливу увагу необхідно приділити українським об'єктам, включеним до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це наша всенародна гордість. Ми повинні усвідомлювати свою відповідальність перед світовим співтовариством за їх збереження", - підкреслив Президент.

За його словами, якщо Україна не виконає своїх зобов'язань щодо належного утримання об'єктів світового значення - істотно постраждає престиж держави.

При цьому Янукович акцентував увагу на можливі проблеми, які можуть виникнути в процесі включення до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО деяких інших унікальних українських історико-культурних об'єктів, зокрема, таких як Бахчисарайський палац і "Херсонес Таврійський".

Під час засідання Гуманітарного ради з Віктором Януковичем знову стався лінгвістичний казус

Цього разу каменем спотикання стало слово "археологія", яке Президент зміг вимовити лише з четвертої спроби.

За матеріалами Главред

Зараз ви читаєте новину «Янукович зміг подужати слово "археологія" з четвертої спроби (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі