середа, 09 липня 2008 11:58

Янукович згадав, як спалив штанці на підтяжках (ФОТО)

 

Віктор Янукович не пам"ятає своїх дитячих днів народження, тому що їх йому ніхто не влаштовував.

Про це він розповів в інтерв"ю газеті Факти напередодні свого 58-річчя.

Самим пам"ятним, за його словами, було 50-річчя.

"Я тоді зібрав людей, з якими учився, працював, жив по-сусідству. Тих, з ким, як говориться, життя зв"язало, з якими це життя було прожито", - розповів політик.

Янукович зізнався, що в день народження завжди стикається з певною проблемою вибору, як відзначати. Це пов"язано з тим, що в липні в їх родині починається ціла низка сімейних свят. 7-го народився брат дружини Януковича Олексій. 10 липня день народження відзначить старший син лідера Партії регіонів Олександр, а 16 липня – молодший, Віктор.

"І щороку, за словами Віктора Федоровича, перед родиною стоїть маленька дилема: як відсвяткувати ці події, щоб зібрати всю родину разом?", - пише газета.

Про своє дитинство Янукович розповів, що він жив разом з бабусею, дуже бідно.

"Пам"ятаю, бабуся розповідала мені такий випадок з нашої з нею життя. Якось купила вона мені щось на зразок комбінезончика – укорочені брючки на підтяжках. Я, природно, в обновці побіг на вулицю грати. Мені тоді було років сім. Десь зачепився і порвав колошу", - згадав Янукович.  

"Прийшов додому, бабуся все це побачила, розсердилася на мене і вдарила: мовляв, я копійки складаю, щоб тебе одягти-взути, а ти... Я на неї подивився здивовано... Вона запитала: "Що ти на мене дивишся? Бачиш, що накоїв?", - розповів політик.

"Я їй відповідаю: "Ну, удар мене ще раз". Після цього зняв комбінезон, відкрив грубку – а вона горіла і... кинув обновку у вогонь. А потім сказав: "Я виросту, тебе одягну, і будеш ходити в найкращих платтях. А я – у найкращих костюмах! А ці штани мені все одно не подобалися, тому що вони були сильно нові. Я буду в старих ходити", - згадав Янукович дитинство.

Подарувати "кращі плаття" бабусі лідер Партії регіонів не встиг – вона померла, коли йому було 19.  
Факти.
Зараз ви читаєте новину «Янукович згадав, як спалив штанці на підтяжках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі