субота, 19 квітня 2008 13:13

Янукович згадав про російську мову

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає пріоритетами партії надання російській мові статусу другої державної, перехід до парламентсько-президентської моделі управління державою і позаблоковий статус України.

Про це він заявив, виступаючи в суботу на з"їзді ПР, повідомляє прес-служба партії.

"Ми підтримуємо роль української мови в якості однієї з невід"ємних складових української державності. У той же час, ми – послідовні прихильники гасла "Дві мови – один народ!", - сказав Янукович.

Серед пріоритетів лідер ПР також назвав перетворення України в найбільш привабливу для інвестицій державу в регіоні Центральної і Східної Європи, а також децентралізацію влади з передачею максимальних повноважень у регіони.

Він також назвав пріоритетами партії курс на повноправне членство в Європейському Союзі, розвиток стратегічного партнерства з Російською Федерацією, Сполученими Штатами Америки, країнами-сусідами й учасницями СНД, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович згадав про російську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі