неділя, 23 вересня 2007 14:32

Янукович збирається копіювати Майдан 2004?

Партія регіонів має намір організувати акції протесту у разі фальсифікації результатів дострокових парламентських виборів, про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович сьогодні в прямому ефірі Миколаївської обласної телерадіокомпанії.

"Ми не допустимо фальсифікацій, і якщо це відбудеться, ми підніматимемо народ", - сказав Янукович.

За його словами, опоненти Партії регіонів ведуть виборчу кампанію "з урахуванням того, що вони не отримають достатньої підтримки виборців".

"Тому у них вихід один - вони дають вказівки своїм представникам у виборчих комісіях не підписувати протоколи. Така інформація йде з тих регіонів, де підтримка Партії регіонів колосальна", - пояснив він.

Напередодні кандидат в народні депутати від Партії регіонів Тарас Чорновіл також заявив, що окремим головам виборчих комісій від НУ-НС і БЮТ даний наказ не підписувати протоколи виборів навіть у разі, коли не буде зафіксовано жодного порушення. На його думку, це приведе до визнання недійсними результатів виборів на ділянках, де передбачається висока підтримка Партії регіонів, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович збирається копіювати Майдан 2004?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі