четвер, 20 грудня 2007 18:31

Янукович заявляє про неприпустимість звільнень в МВС по політичних мотивах

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про неприпустимість звільнень в Міністерстві внутрішніх справ по політичних мотивах, "які вже почала новоназначенная влада".

Про це йдеться в поздоровленні В.Януковича з нагоди Дня міліції, розміщеному на його персональному сайті в четвер.

Крім того, Янукович заявляє про неприпустимість "переслідувань політичних опонентів і "полювання на відьом", як це було в 2005 році".

"Саме сьогодні, коли наша країна переживає період політичної нестабільності, в органах внутрішніх справ повинні працювати виключно професіонали, а Міністерство внутрішніх справ і його підрозділу повинні бути поза політикою", - відзначає Янукович.

Раніше Янукович заявив про перехід Партії регіонів в опозицію.

На цьому тижні парламент затвердив новий склад уряду на чолі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко. Головою МВС удруге став Юрій Луценко (за квотою блоку "Наша Україна - Народна самооборона").

Вперше Луценко очолив МВС після "оранжевої" революції - в лютому 2005 року. Був відправлений Верховною Радою у відставку в грудні 2006 року. Таким чином, Луценко працював на посту глави МВС в урядах Юлії Тимошенко, Юрія Еханурова і якийсь час в уряді Віктора Януковича, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Янукович заявляє про неприпустимість звільнень в МВС по політичних мотивах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі