середа, 28 листопада 2012 22:30

Янукович заінтригував Герман своєю біографією

Янукович заінтригував Герман своєю біографією
Фото: regiony.te.ua

Керівник головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації президента (2010-2012) Ганна Герман була заінтригована біографією Віктора Януковича, коли вперше дізналася про нього.

"Коли я працювала у Варшаві, то довідалася, що в Україні є такий прем'єр і він має такий зміст. Мені завжди були цікаві люди, які здатні на вчинки, люди, які можуть самі себе зробити, люди, які не бояться життя і можуть його пробувати перевернути. Він надзвичайно інтригував мене своєю суттю, своєю біографією в тому числі. Я писала багато листів, що хочу із ним зустрітися і поговорити", - розповіла Герман в ефірі "Ера-FM".

Вона згадала, що отримала дозвіл на інтерв'ю, коли повернулася до Києва і працювала на радіо "Свобода".

"Я думаю, що вони вже тоді приглядалися до людини, яка може працювати з ним. Можливо, вони зондували мене. І це інтерв'ю, мабуть, було пробним. Думаю, що вони хотіли на мене подивитися ... Інтерв'ю було дане, ми проговорили чотири години", - сказала Герман.

Вона визнала, що люди неоднозначно поставилися до її приєднання до команди Януковича.

"Люди завжди сприймають дивно ті рішення, які є іншими, ніж вони собі уявляють. Люди керуються стереотипами, як правило. Був стереотип журналістки радіо "Свобода", яка відкрито виступала проти існуючого тоді режиму. І раптом та журналістка іде працювати в саму середину того режиму. Звісно, люди сприйняли це неоднозначно. Але немає нічого більш цікавого, аніж потрапити у те середовище і спробувати зрозуміти, яке ж воно є насправді", - розповіла Герман.

Зараз ви читаєте новину «Янукович заінтригував Герман своєю біографією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі