вівторок, 25 листопада 2008 13:33

Янукович задоволений заявою американського посла

Партія регіонів задоволена заявою американського посла США в Україні Уїльяма Тейлора стосовно того, що США вважають неактуальним питання про надання Україні ПДЧ в НАТО.

Про це у вівторок заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба партії.

"Така заява представника країни – найвпливовішого гравця в Альянсі – це визнання права українського народу самому визначати свій шлях і вибирати свою долю", - заявив Янукович.

Він нагадав, що Партія регіонів виступала і виступає проти приєднання України до ПДЧ.

"Ми вважали і вважаємо, що політика, яку проводить помаранчева влада – політика незалежна від волі народу – не має перспективи. Лише народ України може приймати рішення про те, робити чи не робити Україні кроки вбік НАТО", - наголосив він.

"Заява посла США підтверджує це право. Справді, мова про членство України в Альянсі може йти лише за умови досягнення певних стандартів, головний з яких – це єдність і визначеність суспільства", - зазначив Янукович.

"Лише народ України може прийняти рішення про те, чи бути Україні в якомусь військовому блоці. Сьогодні переважна кількість громадян України виступають проти приєднання України до НАТО. І цей факт відіграє вирішальну роль", - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович задоволений заявою американського посла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі