пʼятниця, 21 вересня 2007 10:36

Янукович з Затуліним відсвяткує 65-річчя "Молодої гвардії"

Сьогодні у місті Краснодон Луганської області відбудуться урочистості з нагоди 65-річчя молодіжного підпілля "Молода гвардія", яке діяло на території області у роки Великої Вітчизняної війни.

Cеред головних заходів – мітинги-реквієми біля меморіалу "Нескорені" і пам"ятника "Клятва" та гала-концерт переможців і лауреатів фестивалю-конкурсу патріотичної пісні "Молода гвардія".

Очікується, що в урочистостях з цієї нагоди візьмуть участь гості з Білорусі, Російської Федерації. Для журналістів урочистості розпочнуться з прес-конференції у Луганську голови Луганської обласної ради Валерія Голенка та представників російської делегації, у тому числі депутата Державної думи Костянтина Затуліна.

Також планується участь в заходах прем`єр-міністра України Віктора Януковича, уповноваженої Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової, міністра транспорту Миколи Рудьковського, заступника міністра України з справах молоді та спорту Ігоря Пекарєва, тощо, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович з Затуліним відсвяткує 65-річчя "Молодої гвардії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі