понеділок, 25 жовтня 2010 11:42

Янукович є головним замовником фальсифікацій виборів - Тимошенко

Янукович є головним замовником фальсифікацій виборів - Тимошенко

За фальсифікацію виборів персональну відповідальність несе президент України Віктор Янукович.

Про це на прес-конференції заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко.

"Політична і кримінальна відповідальність за фальсифікацію виборів, які йдуть повним ходом, лежить персонально на президенті Янукович. Він є єдиним замовником фальсифікацій і головним контролером", - заявила вона.

За її словами, Янукович просто не здатний провести чесні вибори. Вона також заявила, що результат виборів вже заздалегіть відомий.

Вона підкреслила, що "Батьківщина" виявила на одній з друкарень у Харкові 720 тисяч бюлетенів, призначених для використання в ході виборів до органів місцевої влади 31 жовтня, надруковані без вихідних даних.

"Повним ходом друкують невраховані бюлетені, при чому для всіх рівнів виборів у Харківській області, а також друкується рекламна продукція для Партії регіонів, також без вихідних даних", - повідомила Тимошенко.

Лідер опозиції також зазначила, що фальсифікаціям сприяють силовики. Зокрема, за її словами до цього часу не порушено кримінальну справу по "харківських бюлетенях".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович є головним замовником фальсифікацій виборів - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі