четвер, 16 жовтня 2008 15:23

Янукович взяв на озброєння методи Тимошенко

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що Партія регіонів гарантує повернення колишнім вкладникам Ощадбанку СРСР втрачених заощаджень.

Про це заявив Янукович, який у четвер перебуває на Донеччині, повідомляє прес-служба ПР.

"Тривога людей, які втратили свої заощадження в Ощадбанку СРСР, висловлена у сьогоднішній заяві директора Всеукраїнського громадського об"єднання "Вкладники та акціонери" Володимира Маркова, спонукає мене чітко та переконливо заявити: Партія регіонів, прийшовши до влади, подолає економічну кризу і поверне вкладникам втрачені ними заощадження в Ощадбанку СРСР", - пообіцяв Янукович.

"Ми зробимо це не на основі авантюрних, популістських рішень, а на твердому підґрунті економічного зростання і точних розрахунків", - додав лідер Партії регіонів.

Як відомо, повернення втрачених внесків вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР було одним із головних гасел Блоку Юлії Тимошенко на минулих парламентських виборах. Уряд Юлії Тимошенко впродовж останнього року здійснив декілька перерахувань коштів на ці цілі Ощадбанку України.

У середу, 15 жовтня, директор Всеукраїнського громадського об"єднання "Вкладники та акціонери" Володимир Марков заявив, що ошукані вкладники Ощадбанку СРСР просять президента Віктора Ющенка скасувати указ про дострокові парламентські вибори.

Він зазначив, що проведення дострокових виборів ставить під сумнів питання повернення втрачених заощаджень вкладників Ощадбанку СРСР. Більше того, за словами Маркова, ошукані вкладники стурбовані тим, що не відомо, чи будуть наступні парламент й уряд опікуватись взагалі питаннями повернення вкладів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович взяв на озброєння методи Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі