пʼятниця, 05 березня 2010 13:35

Янукович вже говорить з Медведєвим (ФОТО)

У Кремлі розпочалися переговори Президента України Віктора Януковича і Президента Російської Федерації Дмитра Медведєва у вузькому колі.

У РФ, Президент України Віктор Янукович прибув до Москви з офіційним візитом.

Літак глави Української держави приземлився в аеропорту "Внуково-2".

В аеропорту підняті державні прапори України і Росії. Януковича вітає рота почесної варти Московського гарнізону, а також військовий оркестр.

Посол України в Росії Костянтин Грищенко повідомив журналістам, що чекає від візиту виведення українсько-російських відносин на якісно новий рівень у зв`язку з відновленням повноцінного політичного діалогу.

"Візит пропрацьовано до найменших дрібниць, і є всі підстави розраховувати, що він буде успішним і послужить добрим стимулом для українсько-російських відносин у всіх сферах", - сказав Грищенко.

Після переговорів у Кремлі глави держав виступлять з короткою заявою для преси.

Крім того, Янукович покладе вінок до могили Невідомого солдата в Олександрівському саду.

Також програмою візиту передбачена зустріч Янукович в Будинку уряду РФ з прем`єр-міністром Росії Володимиром Путіним – у вузькому складі і в складі делегацій двох країн, повідомляє УНІАН.

Фото: Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вже говорить з Медведєвим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі