середа, 17 вересня 2008 16:57

Янукович вважає, що розвал коаліції слід використати для проведення реформ

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що розвал демократичної коаліції слід використати для усунення "перешкод для проведення реформ".

Про це він заявив під час зустрічі з екс-прем"єр-міністром Польщі Лєшеком Міллером.

"Розвал парламентської більшості у Верховній Раді України не став для нас несподіванкою. Ми прогнозували його з перших днів існування так званої демократичної коаліції", - зазначив Янукович, оцінюючи останні події в парламенті.

"Тепер в інтересах суспільства – використати цей історичний момент, щоб усунути перешкоди для проведення реформ", - додав він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Загалом, Янукович та Міллер обговорили внутрішньополітичну ситуацію в Україні та перспективи розвитку українсько-польських відносин, зокрема, хід підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012" в обох країнах.

"Партія регіонів надає великого значення розвитку і зміцненню співробітництва з Польщею", - наголосив Янукович.

За його словами, таку ж позицію підтримують основні українські політичні партії.

Екс-прем"єр-міністр Польщі побажав лідеру Партії регіонів успіхів у політичній боротьбі і нових перемог, сказано в повідомленні. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає, що розвал коаліції слід використати для проведення реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі