вівторок, 04 вересня 2007 13:31

Янукович вважає призначення Бондаря незаконним

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович називає незаконним призначення екс-заступника глави Секретаріату Президента Віктора Бондаря тимчасово виконуючим обов`язки голови Дніпропетровської обласної держадміністрації.

Про це він заявив журналістам сьогодні під час своєї робочої поїздки в Луганську область.

"Президент України вкотре показав, що він нехтує Конституцією і не бажає співробітничати з іншими гілками влади", - сказав прем`єр.

Янукович підкреслив, що призначення керівників державних адміністрацій чітко визначене в Конституції України.

"Це черговий крок, який підкреслює, що можна жити в країні без законів, за принципом політичної доцільності. Доцільно було призначити Бондаря напередодні виборів - його призначили", - вважає Янукович .

Учора, 3 вересня, Президент України Віктор Ющенко підписав указ про призначення Бондаря тимчасово виконуючим обов`язки голови Дніпропетровської ОДА.

Згідно зі статтею 118 Конституції України, голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду і звільняються з посади Президентом України за поданням Кабінету міністрів України, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає призначення Бондаря незаконним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі