понеділок, 24 вересня 2018 17:19

Янукович впав від яйця

Янукович впав від яйця
Віктора Януковича збив з ніг яйцем 17-річний студент. Фото: Reuters

14 років тому, 24 вересня 2004-го, тодішній прем'єр-міністр Віктор Янукович впав після влучання яйцем.

Майбутній кандидат у президенти приїхав на зустріч зі студентами Прикарпатського університету імені Стефаника. Там його зустріли скандуванням "Ющенко!". Була замовлена група прихильників прем'єра.

У момент виходу з автобуса 17-річний студент-економіст Дмитро Романюк кинув у Януковича яйце і влучив у груди. Той опустив очі на піджак, схопився за груди і впав. Охорона кинулася вивозити його.

Віктор Янукович, перебуваючи на посаді президента, утік з України 23 лютого 2014-го. Відтоді живе в Росії. Його обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратниця Януковича Герман обізвала українських військових

Під час помаранчевої революції по радіо можна було почути сатиричні пісні від "Веселих яєць", з Інтернету — скачати мультфільми про політиків.

Дуже популярним був 15-серійний блокбастер "Операция ПроФФесор" - шарж на кандидата в президенти Віктора Януковича. Увесь цей гумор виробляли в сірому "сталінському" будинку на вулиці Шовковичній у спонсорській агенції "Діва продакшин".

Зараз ви читаєте новину «Янукович впав від яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі