вівторок, 11 травня 2010 17:13

Янукович визнав, що не має рецепту "покращення життя вже сьогодні"

Янукович визнав, що не має рецепту "покращення життя вже сьогодні"

Президент Віктор Янукович заявив, що в другому півріччі поточного року розпочнеться робота над створенням стратегічної програми розвитку України до 2020 року. Про це він заявив під час першого засідання Ради регіонів, яке відбулося сьогодні в Адміністрації Президента.

Янукович зазначив, що очолювана ним вертикаль влади вже в червні запропонує перші конкретні реформи, які необхідно провести в країні.

"Коли вони (реформи - ред.) почнуть працювати і давати результати - життя покаже", - зазначив глава держави, додавши, що ефективній реалізації реформ заважають наслідки світової економічної кризи.

У той же час він підкреслив, що "новації, модернізації в країні повинні відбуватися постійно".

"Суспільство очікує, що все сьогодні стане набагато краще, ніж було вчора. Безумовно, якби ми знали, як це можна зробити, ми б це зробили. Але рецепту такого немає", - сказав Янукович.

Разом з тим Президент відзначив, що за рахунок організації ефективної системи влади та ефективного використання наявних ресурсів необхідно поступово переходити від антикризових заходів до політики перспективного зростання.

"Вже в другому півріччі почнемо працювати над стратегічною програмою розвитку України до 2020 року", - поінформував він.

Крім того, він заявив, що перші два місяці роботи нової влади повернули Україні довіру іноземних партнерів.

"За два місяці нам вдалося прискорити діалог з Європейським Союзом щодо підписання угоди про асоційоване членство і створення зони вільної торгівлі", - сказав він на засіданні Ради регіонів за участю голів державних адміністрацій і обласних рад у вівторок у Києві.

При цьому глава держави прогнозує, що до кінця поточного року Україна отримає за підсумками переговорів з ЄС "позитивний результат".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович визнав, що не має рецепту "покращення життя вже сьогодні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

164

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі