понеділок, 11 жовтня 2010 11:08

Янукович вижене на цьому тижні третину Кабміну - Томенко

Янукович вижене на цьому тижні третину Кабміну - Томенко

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко прогонозує, що на цьому тижні може бути звільнена третину членів Кабміну.

Про це він сказав в інтерв'ю "Газеті по-київськи".

"Так, думаю, до третини членів уряду може бути звільнено. Причому, це відбудеться буквально через пару днів після того, як буде підписаний закон про Кабмін, можливо, вже на цьому тижні", - заявив він.

За словами "бютівця", президенту Януковичу більше не потрібна допомога Литвина і комуністів.

"Це після президентських виборів Віктор Янукович був у вразливій ситуації - голосів у коаліції було обмаль, потрібно було задовольнити апетити всіх: членів своєї команди, комуністів, Блоку Литвина, позафракційних. А тепер він може дозволити собі відмовитися від їхніх послуг", - зауважив віце-спікер.

"В цілому, уразливих міністрів дуже багато. Відчувається, що їх лобіювали різні групи впливу. Абсолютно очевидно, що піде міністр охорони здоров'я Митник. Далі, за кількістю критики, йде міністр оборони, навряд чи він втримається на посаді. Також у зоні ризику Василь Цушко", - зауважив нардеп.

Віце-спікер також прогнозує, що буде звільнено віце-прем'єр з "силовою" питань Володимир Сівкович, а також віце-прем'єр з регіональної політики Віктор Тихонов.

"Силовиками буде керувати особисто президент, а адміністративно-територіальну реформу ніхто поки не збирається проводити", - пояснив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вижене на цьому тижні третину Кабміну - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі