Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 15:09

Янукович виніс вирок уряду Тимошенко

Янукович виніс вирок уряду Тимошенко

Президент України Віктор Янукович шкодує про нецільове використання коштів, отриманих урядом екс-прем'єра Тимошенко за Кіотським протоколом.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам японських ЗМІ.

"Дійсно, на жаль, попередній уряд використав частину цих коштів не за призначенням. Тому новому уряду було поставлене чітке завдання: ці кошти відновити. І нинішній уряд прийняв непросте в умовах триваючої фінансової кризи рішення щодо виділення коштів із загального фонду Державного бюджету України, за рахунок інших чутливих статей видаткової частини, з метою відновлення отриманого від Японії фінансового ресурсу", - сказав глава держави, якого процитувала його прес-служба.

За словами глави держави, кошти було повернуто ще 20 травня.

"До 20 травня 2010 року наш уряд зробив усе, щоб ці гроші були в розпорядженні Національного агентства екологічних інвестицій. Ми зробили це, зашкодивши, повторюю, іншим програмам. Але в нас не було іншого шляху", - резюмував глава держави.

Нагадаємо, що Генпрокуратура звинувачує екс-прем'єра Юлію Тимошенко у нецільовому використанні коштів, отриманих за Кіотським протоколом.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович виніс вирок уряду Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути