вівторок, 13 березня 2007 19:41

Янукович викликає Ющенка на дискусію про виконання Універсалу у відкритому ефірі

Прем"єр-міністр Віктор Янукович заявив про готовність провести із Президентом Віктором Ющенком дискусію у відкритому ефірі про виконання Універсалу національної єдності.

Про це Янукович сказав на прес-конференції в Рівному.

При цьому Янукович підкреслив, що не згоден із висловленнями, у тому числі Президента, про те, що він або коаліція порушили домовленості, зафіксовані в Універсалі.

- Я вважаю, що кидатися словами будь-кому, і Президентові в тому числі, не потрібно. Якщо потрібно з цього питання провести дискусію, як то кажуть, у відкритому ефірі, всенародно, перед українським народом, я готовий провести дискусію й відповісти на всі питання привселюдно Президентові, - сказав Янукович.

Як повідомляло агентство, раніше Президент Віктор Ющенко закликав коаліцію й Кабінет Міністрів, які підписували з ним Універсал національної єдності, дотримуватись його ключових положень та інших домовленостей між ними, повідомляють Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Янукович викликає Ющенка на дискусію про виконання Універсалу у відкритому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі