вівторок, 19 жовтня 2010 13:06

Янукович відкрив шматок дороги, а Азаров пообіцяв міст у Миколаєві

Янукович відкрив шматок дороги, а Азаров пообіцяв міст у Миколаєві
Президент України Віктор Янукович у вівторок відкрив ділянку автодороги Київ-Чоп у Рівненській області, повідомила прес-служба глави держави.

Янукович підкреслив, що сьогодні в експлуатацію вводиться близько 190 км дороги, а до кінця року буде добудовано ще 90 км.

Президент подякував усім, хто причетний до реалізації цього важливого для країни проекту, нагадавши, що на будівництві працювали не тільки українські, а й турецькі фахівці.

Як повідомляє Державна служба автомобільних доріг України ("Укравтодор"), 199 км дороги Київ-Чоп відкриті після капітального ремонту. Роботи були виконані в Рівненській області - на 173 км дороги і Житомирській області - на 26 км.

Як повідомив на церемонії Янукович, в цілому в Україну в поточному році в експлуатацію буде здано "трохи більше 700 км доріг після реконструкції".

Голова "Укравтодору" Володимир Демішкан уточнив журналістам, що планується, зокрема, завершити реконструкцію ділянки об'їзної дороги навколо Харкова протяжністю 90 км, 24 км - навколо Луганська, 12 км - навколо Донецька, а також 60 км автодороги Київ-Ковель.

У теж час уряд України готовий взяти участь у фінансуванні роботи з будівництва мосту через річку Буг у Миколаєві, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Ми домовилися про будівництво мосту через річку Буг", - сказав він на нараді з актуальних питань розвитку Миколаївської області у вівторок у Миколаєві, розповідаючи про результати своєї розмови з главою області.

Азаров підкреслив, що міст дозволить перенаправити вантажопотоки в напрямку Одеси і Києва в обхід міської межі Миколаєва. Він також уточнив, що відповідний проект може бути реалізований протягом 2 років.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович відкрив шматок дороги, а Азаров пообіцяв міст у Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі