четвер, 10 листопада 2011 17:48

Янукович віч-на-віч домовився із сербським колегою про бізнес
10

Фото: Фото: сайт президента

Президент Віктор Янукович переконаний, що Україна та Сербія повинні більш активно розвивати свої відносини.

Як повідомила прес-служба глави держави, на цьому Янукович наголосив під час українсько-сербських переговорів у розширеному складі, які розпочалися після його зустрічі із президентом Сербії Борисом Тадичем у форматі "віч-на-віч".

"Ми дійшли спільного висновку, що нам треба розпочинати новий, більш активний період розвитку відносин між нашими державами, використовуючи ті переваги, які є в кожної з наших країн", – наголосив Янукович.

"Я задоволений, що ми знайшли спільну мову в підходах до торговельно-економічних відносин між нашими державами", - додав президент.

У цьому контексті він підкреслив, що сторони створять усі умови для подальшої ефективної роботи міжурядової українсько-сербської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва.

На думку Януковича, саме цей орган має працювати над питаннями розширення правового поля між нашими державами, створення умов для розвитку бізнесу - в тому числі, завдяки проведенню спільних бізнес-форумів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович віч-на-віч домовився із сербським колегою про бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі