пʼятниця, 06 травня 2011 15:13

Янукович у дитбудинку розповідав про ветеранів
12

Фото: ФОТО: Наталія Чубенко, Gazeta.ua

Президент України Віктор Янукович відвідав Вишгородський районний дитячий будинок "Любисток", що в селі Нові Петрівці на Київщині.

Глава держави назвав важливим проведення до Дня Перемоги футбольного турніру між командами  вихованців дитячих закладів Київщини.

На переконання Віктора Януковича, юні футболісти своєю грою також вшанували пам'ять людей, які у далекі роки Великої Вітчизняної війни вибороли мир для всіх нас. "Я хочу вам усім подякувати,  що ви напередодні Дня Перемоги провели футбольний турнір, де перемогли найсильніші...

Я вам бажаю побільше перемог. Ветерани, які принесли нам перемогу 66 років тому, учасники війни заслуговують на таку увагу. І на честь річниці Перемоги кожного року ви повинні перемагати у навчанні, спортивних змаганнях. Їм це буде завжди приємно, і це буде про них добра пам'ять", – сказав  Глава держави.

Президент вручив кубки переможцям футбольного турніру. Перше місце посіла команда Васильківського району, друге – Бородянського.

За словами Віктора Януковича, дві команди-переможниці, за започаткованою торік традицією, поїдуть відпочивати в МДЦ "Артек".

Звертаючись до вихованців "Любистку", Глава держави відзначив, що приїхав до них напередодні Дня Перемоги, як і обіцяв торік. "Мені приємно, що у вас цей рік пройшов на високому організаційному рівні, і головне, що ви нормально вчилися", – сказав Віктор Янукович, відзначивши покращення успішності школярів у цьому навчальному році.

Віктор Янукович оглянув приміщення дитячого будинку, поспілкувався із його вихованцями та переглянув кілька підготовлених ними творчих номерів.

Глава держави подарував дитячому будинку спортивне та комп'ютерне обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у дитбудинку розповідав про ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі